• Mirësevini në Fakultetin e Arteve!

    Themeluar nga Kuvendi i Kosovës më 31 korrik 1973.
    Akademia e filloi punën më 25 dhjetor të vitit akademik 1973/74.

Universiteti veror

  • International Summer University

Aplikantët me Indeks

  • Kalimi i studentëve nga Index në ID Kartel

Orari i ligjeratave

  • Orari i ligjeratave për vitin akademik 2017/2018

Orari i provimeve

  • Orari i provimeve për afatin e Janarit

Formularet për Master

  • Formularet për paraqitje të temës Master

Raporti i komisionit vlerësues dhe vendimi i këshillit për bashkëpunëtorë të jashtëm 2017-18

Raportet e komisioneve vlerësuese për angazhimin e bashkëpunëtorëve të jashtëm për vitin akademik 2017/2018 (Më shumë

NJOFTIM-Vazhdimi i afatit për pagesë të Semestrit VEROR dhe lejimi i pagesës së semestrit DIMEROR 2017/18

Në mbledhjen e Kolegjiumit të Dekanëve, kishte kërkesë për vazhdimin e hapjes së SEMS për lejimin e pagesave për regjistrim të semestrit dimëror dhe veror 2017/18 si dhe për kryerjen ...

Më shumë

Njoftim

Njoftohen studentet e programit Dramaturgji, se për lëndet

Dramatologji
,
Histori e letersisë kombëtare dhe
Histori e letersisë botërore në&n...

Më shumë

Njoftim - Zgjatet afati për paraqitje të provimeve

Njoftohen studentët të nivelit Bachelor dhe Master si dhe stafi akademik dhe administrativ, se afati i Janarit për paraqitje të provimeve zgjatet deri më 05.02.2018
Më shumë

Orari i provimeve për afatin e Janarit 2017-2018

Orari i provimeve në Bachelor dhe Master për afatin e Janarit në Fakultetin e Arteve

Shkarko orarin
<...

Më shumë