• Mirësevini në Fakultetin e Arteve!

    Themeluar nga Kuvendi i Kosovës më 31 korrik 1973.
    Akademia e filloi punën më 25 dhjetor të vitit akademik 1973/74.

Universiteti veror

  • International Summer University

Aplikantët me Indeks

  • Kalimi i studentëve nga Index në ID Kartel

Orari i ligjeratave

  • Orari i ligjeratave për vitin akademik 2017/2018

Orari i provimeve

  • Orari i provimeve për afatin e Prillit

Formularet për Master

  • Formularet për paraqitje të temës Master

NJOFTIM-Vazhdimi i afatit për paraqitje të provimeve në afatin e Qershorit 2017-2018

Njoftohen studentet e Fakultetit të Arteve niveli Bachelor dhe Master për arsyje të kërkesave të shumta të studenteve qe nuk kanë mundur t'i paraqesin provimet për afatin e qershor...

Më shumë

Koncert - Klasa e prof. Mr. Venera M.Kajtazi

Më datë 04.06.2018, nga ora 19:00Sallën e Koncerteve të Fakultetit të Muzikës, klasa e Prof. Mr. Venera M. Kajtazi mbanë koncert me rastin e përfundimit të këtij viti akade...

Më shumë

Orari i provimeve për afatin e Qershorit 2017-2018

 Orari i provimeve në Bachelor dhe Master për afatin e Qershorit 2017-2018 në Fakultetin e Arteve

Më shumë

Koncert kamertal - Klasa e Prof. Ass. Shkumbin Bajraktari

 Të Mërkuren, me 30.05.2018, nga ora 12:00 në Sallën e Fakultetit të Muzikës, klasa kamerale e Prof. Ass. Shkumbin Bajraktari mbanë koncert me rastin e përfundimit të këtij viti ...

Më shumë

BASHKËPUNIMI I NDËRSJELLË I TRI FAKULTETEVE TË ARTEVE SHQIPTARE

Në kuadrin e manifestimit tradicional “Ura me Tri Harqe” të bashkëpunimit të ndërsjellë të tri Fakulteteve të Arteve: të Prishtinës, Tiranës dhe ai i Tet...

Më shumë