• Mirësevini në Fakultetin e Arteve!

    Themeluar nga Kuvendi i Kosovës më 31 korrik 1973.
    Akademia e filloi punën më 25 dhjetor të vitit akademik 1973/74.

Universiteti veror

  • International Summer University

Aplikantët me Indeks

  • Kalimi i studentëve nga Index në ID Kartel

Orari i ligjeratave

  • Orari i ligjeratave për vitin akademik 2020/2021

Orari i provimeve

  • Orari i provimeve për afatin e Shtatorit

Formularet për Master

  • Formularet për paraqitje të temës Master

Orari i mësimit për vitin akademik 2020/21

 Orari i mësimit në nivelin Bachelor për vitin akademik 2020/2021

Më shumë

Rezultatet përfundimtare për afatin e parë të konkursit në studimet themelore të vitit akademik 2020/2021 dhe raporti i ankesave

Rezultatet përfundimtare të provimit pranues për afatin e parë të konkursit në studimet themelore të vitit akademik 2020/2021 dhe Raporti i ankesave të Fakultetit të Arteve.

<...

Më shumë

Rezultatet preliminare për afatin e parë bachelor 2020/2021

 Rezultatet për konkursin Bachelor afati i parë të vitit akademik 2020/21 në Fakultetin e Arteve, mund ti gjeni në linkun e më poshtme sipas Programeve të studimit

Më shumë

Aktrim - Lista e kandidateve që e kalojn fazën e parë dhe futen në rrethin e ngushtë

 Lista e Studenteve të pranuar në rrethin e ngushtë në Programin e Aktrimit, afati i parë 2020

1. Albana Gashi
2. Clirim Shabani
3. Hajrush Salihu...

Më shumë

Provimi pranues - Faza e parë për Artet Dramatike dhe Artet e Bukura

Provimi pranues, Faza e parë do të mbahet me 3.10.2020 ora 9.00, Më shumë