Aktrim - Lista e kandidateve që e kalojn fazën e parë dhe futen në rrethin e ngushtë

   Lista e Studenteve të pranuar në rrethin e ngushtë në Programin e Aktrimit, afati i parë 2020

  1. Albana Gashi
  2. Clirim Shabani
  3. Hajrush Salihu
  4. Kujtesa Miftari
  5. Leon Bacaj
  6. Lum Veseli
  7. Mujë Xhekaj
  8. Verona Mirena
  9. Yzeir Meha
  10. Zana Berisha  Radhitja e kandidateve të pranuar në rrethin e ngushtë është sipas Alfabetit.

  Kandidatet obligohen të paraqiten me 5.10.2020 ora 10.00 në Fakultetin e Arteve me veshje sportive, për testimin në vokal dhe lëvizje-lojra me pedagoget përkates.

  Me pas vazhdon faza e punës veç e veç me Pedagoget e Lëndes së Aktrimit, deri në provimin eliminues final.

   

Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
28 2930 1 2 34
56 78 91011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678