Ekipi me staf esencial

   Urojmë që këtë emergjencë-pandemi ta kalojmë mirë të gjithë së bashku.

  Bazuar në Vendimet e fundit të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe të Menaxhmentit të UP-së 
  https://uni-pr.edu/page.aspx?id=1,4,1074  dt. 14.03.2020 ju informojmë se Fakulteti i Arteve të Bukura ka formuar ekipin me staf esencial i cili është në gatishmëri për kryerjen e shërbimeve të domosdoshme për studentët, personelin dhe palët e tjera.

  Ekipi me staf esencial përbëhet nga: Dekani, Prodekanët, Sekretarja e FAB, Zyrtarët për çështje të studentëve dhe Zyrtari i IT-së
   
                                                                                              Email zyrtare
  ·              Prof. Asoc. Agim Selimi – Dekan                                             [email protected]
  ·             Prof. Basri Mekolli – Prodekan                                                 [email protected]
  ·             Prof. Asoc. Florita Raifi – Prodekan                                          [email protected]
  ·            Prof. Asoc. Hazir Haziri – Prodekan                                          [email protected]
  ·            Albana Gashi Sadikaj – Sekretare                                             [email protected]
  ·            Sabrije Vllasaliu – Zyrtare e shërbimit                                       [email protected]
  ·            Besa Guhelli – Zyrtare e shërbimit                                           [email protected]
  ·            Fitim Guri – Zyrtar I TI                                                           [email protected]
   

    - Ekipi me staf esencial gjatë orarit të punës është në gatishmëri online nga shtëpia.
    - Kërkesat për shërbime bëhen në të gjithë email-at e ekipit esencial.
    - Pasi të shqyrtohet kërkesa, pala informohet kur mund të pranojë fizikisht shërbimin.

  Personeli tjetër i FAB është në gatishmëri që nëse është e nevojshme të përgjigjet në thirrjen për ndihmë për realizim të detyrave të domosdoshme.

  Faleminderit për mirëkuptim!
  Me respekt Manaxhmenti i Fakultetit të Arteve të Bukura

   

Arkiva e lajmeve

«maj»
MaEnPrShDi
27282930123
45 678910
111213 14151617
18192021222324
2526 27 28293031
1234567