Lista me kandidatët e verifikuar nga KFZ me personelin akademik dhe jo-akademik për Këshill të Fakultetit dhe Senat

   Lista me kandidatët e verifikuar nga KFZ me personelin akademik dhe jo-akademik për Këshill të Fakultetit dhe Senat

  Shkarko listën

  Lista finale e dërguar nga Fakulteti i Arteve te Bukura miratohet nga KQZ UP.

  Po ashtu KQZ UP lidhur me Fakultetin e Artëve të Bukura konstaton si në vijim:

  1. Duhet të mbahen zgjedhjet për anëtar të Këshillit të Fakultetit nga radhët e profesorëve pasiqë janë paraqitur më shumë se 30 kandidatë;

  2. Nuk ka nevojë të mbahen zgjedhjet për anëtar të Këshillit të Fakultetit nga radhët e asistentëve pasiqë janë paraqitur më pak se 8 kandidat;

  3. Duhet të mbahen zgjedhjet për anëtar të Këshillit të Fakultetit nga radhët e personelit jo akademik pasiqë janë paraqitur më shumë se një (1) kandidat;

  4. Në Fakultetin e Artëve të Bukura duhet të mbahen zgjedhjet për anëtar të Senatit nga radhët e personelit akademik, ashtu siç përcaktohet në rregulloren e lartshënuar.

  5. Po ashtu, në Fakultetin e Artëve të Bukura personeli jo akademik mund të votojë për anëtar të senatit nga lista e të gjitha njësive akademike dhe administratës qendrore, meqë rast kanë të drejtë të votojnë 2 kandidatura për anëtar të senatit nga radhët e personelit jo akademik, në nivel të UP-së.  Afati i ankesave është i paraparë me datë 17 dhe 18 Qershor 2020.  Ankesat i parashtrohen KQZ UP-së.( [email protected] )

   

Arkiva e lajmeve

«korrik»
MaEnPrShDi
29301 2 345
6 789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789