Njoftim për tërheqjen e ID-kartelave dhe regjistrimi i lëndëve në SEMS

   Njoftohen studentët e vitit të parë të studimeve bachelor të pranuar në vitin e ri akademik 2019/2020 që ID kartelat mund t'i marrin te shërbimi i studentëve.

  Njoftohen të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Mastër që të bëjnë regjistrimin e lëndëve obligative dhe zgjedhore në SEMS

  Shënim: Totali i ECTS Kredive për vit akademik me lëndë Obligative dhe Zgjedhore duhet të jetë së paku 60 ECTS Kredi.

  Qasjna në SEMS: notimi.uni-pr.edu , përdoruesi: Numri i ID karteles, fjalëkalimi fillestar: Numri personal

  Suksese në studime.
   

Arkiva e lajmeve

«shkurt»
MaEnPrShDi
2728 29303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627 28291
2345678