Agnesa Muharremi Kastrati

Profesor asistent
Dega e Arteve Dramatike
[email protected]
+377 (0) 45 219 012
Biografia
   - CV Shqip

Sylabuset
   - Bazat e skenografise dhe kostumografise I
   - Bazat e skenografise dhe kostumografise II
   - Kostumografia
   - Skenografia dhe Kostumografia