• Mirësevini në Fakultetin e Arteve!

    Themeluar nga Kuvendi i Kosovës më 31 korrik 1973.
    Akademia e filloi punën më 25 dhjetor të vitit akademik 1973/74.

Universiteti veror

  • International Summer University

Aplikantët me Indeks

  • Kalimi i studentëve nga Index në ID Kartel

Orari i ligjeratave

  • Orari i ligjeratave për vitin akademik 2019/2020

Orari i provimeve

  • Orari i provimeve për afatin e Shtatorit

Formularet për Master

  • Formularet për paraqitje të temës Master

Njoftim - Paraqitja e provimeve afati i Shtatorit 2019/2020

  Njoftohen Studentët (studimet bachelor dhe master) të Fakultetit të Arteve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, se paraqitja e provimeve për af...

Më shumë

Organizimi i provimeve te prof. Bujar Demjaha

Lajmëren studentet se për afatin e provimeve QERSHOR/Korrik 2020 se provimet do te mbahet ONLINE me 25 Qershor 2020 sipas orarit te definuar me poshte.

Profesori i ka rezervuar term...

Më shumë

Njoftim provimi në lëndën Gjuhë Angleze

 Njoftohen studentët e Departamentit të Arteve të Bukura se provimi për lëndën, Gjuhë Angleze -10B01S12011, do të mbahet me datë 24.07.2020 ora 10.

Më shumë

Njoftim

Njoftohen studentet e nivelin Master, se provimi nga lënda Analize e veprave muzikore , prof. asis. Baki Jashari, shtyhet me date 27.07.2020, ora 10.00

Më shumë

Njoftim për mbledhjen konstituive të Këshillit të Studentëve në FAB

 I - Njoftohet të gjitha organizatat studentore dhe studentët të cilat kanë fituar mandate në Këshillin e Studentëve në Fakultetin e Arteve të Bukura, se mbledhja konstituive e Këshillit Stude...

Më shumë