Masterklasë me prof. Otto Sauter (Gjermani) dhe Dariusz Mikulski (Poloni)

22 Shkurt 2022
SHARE

Në Fakultetit e Arteve - Departamentin e Muzikës, nga data 15 deri me 19 Shkurt janë mbajtur masterklase me studentë dhe instrumentistë të rinjë të Tunxhit nga profesorët me renome ndërkomebëtare prof. Otto Sauter, trumpetist nga Gjermania dhe Dariusz Mikulski, kornist dhe dirigjent nga Polonia.

Ky aktivitet u realizua si fryt i bashkëpunimit të shkëlqyer në mes të Kosova Brass Festival, World & Europian Brass Association dhe Fakultetit të Arteve të Universitetit të Prishtinës, Hasan Prishtina.

Me këtë rast, dekani i Fakultetit të Arteve Prof. Hazir Haziri iu ndajti mirënjohe profesorëve për kontributin e dhënë që më shumë se 5 vite për studentët e Fakultetit të Arteve, por dhe për instrumentistët e tunxhit në vendin tonë.