Paraqitja e provimeve për afatin e Nëntorit 2022/2023

17 Nëntor 2023
SHARE

I – Njoftohen të gjithë studentët të nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 17.11.2023 deri më 23.11.2023 në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitjen të provimeve në afatin e Nëntorit të vitit akademik 2022/23

II - Numri i lejuar i paraqitjes së provimeve është dy (2) provime

II – Mbajtja e provimeve do të organizohet nga dt.29.11.2023 dhe 30.11.2023

 

Orari i provimeve publikohet pasi të mbyllet afati për paraqitje.

 

Prishtinë më: 17.11.2023                                                                                   

Nga Dekanati