Koncert Orkestral

02 Qershor 2021
SHARE

Me datën 07.06.2021 nga ora 18:00 në Atelienë e Pallatit të Rinisë dhe Sportit, Prishtinë, mbahet koncerti orkestral i studentëve të Fakultetit të Arteve, Dega e Muzikës.
Në koncert do të luhen vepra nga F.J.Haydn, W.A.Mozart dhe B.Bartok të dirigjuara nga Prof.Ass.Edon Ramadani.