Njoftim për afatin e Shtatorit 2020/2021

23 Gusht 2021
SHARE

Njoftohen studentët e Fakultetit të Arteve të nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se hapet afati i shtatorit për vitin akademik 2020/2021 për paraqitje të provimeve:

-          Afati i paraqitjes së provimeve do të jetë nga data 23.08.2021 deri më datë 05.09.2021 ora 16:00

-          Provimet në nivelin e studimeve Master janë me pagesë.

-          Njoftohen studentët, që SEMS nuk do të hapet për paraqitjen e provimeve, pas kalimit të afatit përkatës

 

Ju urojmë suksese në provime.