Shpërndarja e ID kartelave për studentët e vitit të parë

30 Shtator 2021
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e pranuar në afatin e parë të konkusit për studime Bachelor në Fakultetin e Arteve që kanë përfunduar procedurat e regjistrimit dhe fotografimit në Administratë Qendrore, ID kartelat janë të gatëshme dhe mund të i merrni te Shërbimi i Studentëve në Fakultetin e Arteve.

 

Suksese për të gjithë.