Afati i provimeve - Nëntor 2021

02 Nëntor 2021
SHARE

 

Njoftohen të gjithë studentët të nivelit të studimeve Bachelor dhe master se nga data 02.11.2020 deri më 12.11.2021 në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitjen të provimeve në afatin e nëntorit të vitit akademik 2021/2022

...