Musica UP Mars 2022

23 Mars 2022
SHARE

Të martën me datë 29.03.2022 në ora 19:00, mbahet koncerti i parë i serisë së koncerteve "Musica UP", organizuar nga Fakulteti i Arteve, Departamenti i Muzikës.
Koncerti do të mbahet në Amfiteatrin e Biblotekës Universitare të Universitetit të Prishtinës. 
Në koncert do të marrin pjesë studentë nga drejtimet performuese të Departamentit të Muzikës.
 
Programi:

1.     A. TANSMAN // Passacaille për kitarë, URIM MALIQI – kitarë, (viti II-të)  // Prof. Asis. Drilon Çoçaj

2.     G. TARTINI – F. KREISLER // Variacione në temë të Correllit për violinë dhe piano, FJOLLË KOXHA – violinë, (viti I-rë) // Prof. Sihana Badivuku

3.     F. CHOPIN //Fantasie impromtu op. 66, ANJEZA NAMLIGJIU, (viti I-rë)  // Prof. Valbona Petrovci

4.     P. MORLACCHI // Gran Fantasia su “Mose in Egitto” op.3, ALBA BASHA, flaut (viti II-të)  // Prof. Venera Mehmetagaj

5.     G. VERDI // “Di Provenza il mar, il soul”, ETRIT NURA, (viti IV-të)  // Prof. Merita Juniku, asis. Jeta Çitaku

6.     F. DEDA // Koncert për klarinetë dhe orkestër, MEGI REXHEPI – klarinetë, (viti II-të)  // Prof. Asist. Astrit Mustafa

7.     V. BEQIRI // “Quasi Kaba”, ENTELA QARKAGJIJA – violë, (viti III-të)  // Prof. Blerim Grubi

8.     E. HUMPERDINCK // ”Der kleine Sandmann bin ich”, URTA HAZIRAJ, (viti III-të)  // Prof. Asoc. Sanije Matoshi

9.     F. LISZT // Transcendental etude no. 12  “Chasse-neige”,  MELISA IBRAHIMI – piano, (viti IV- të)  // Prof. Alberta Troni

10. A. PIAZZOLA // “Libertango”, piano duo,  ELEONIDA ELEZI dhe ADEA HALILI  (viti I-rë) // Prof. Lejla Pula

 

KOREPETITORË:

Pranvera Hoxha Bryma

Agron Shujaku

Lirika Pula - Kasapolli