Njoftim për afatin e Qershorit 2021/2022

25 Maj 2022
SHARE

I – Njoftohen të gjithë studentët të nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 25.05.2022 deri më 06.06.2022 në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitjen të provimeve në afatin e Qershorit të vitit akademik 2021/22

II – Mbajtja e provimeve do të organizohet nga dt.08.06.2022