Paraqitja e provimeve për afatin e Shtatorit 2022/2023

28 Korrik 2023
SHARE

I – Njoftohen të gjithë studentët të nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 28.07.2023 deri më 01.09.2023 në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitjen të provimeve në afatin e Shtatorit të vitit akademik 2022/23

II – Mbajtja e provimeve do të organizohet nga dt.04.09.2023

 

 

Prishtinë më: 28.07.2023                                                                                   

Nga Dekanati