Përformim me piano në përvjetorin e UP-së

16 Shkurt 2021
SHARE

 Melisa Ibrahimi lindur në vitin 2001, ne moshen 9 vjeçare filloi mesimet e para ne Piano ne shkollen e muzikes 'Tefta Tashko' Mitrovice ku me pas vazhdoi edhe shkollimin e mesem dhe studimet ne drejtimin e pianos ku aktualisht eshte studente e vitit te III-te ne Fakultetin e Arteve ne klasen e Profesoreshes Prof.Alberta Troni.

Sukseset e saj filluan nga paraqitjet e para skenike, duke filluar nga garat kombetare e deri te ato Internacionale.

Melisa ne vitet 2018 dhe 2019 eshte fituese e çmimeve te pare ne garen "Ars Kosova Music Competition " dhe çmimit "Special Prize Masterclass Ana Capri Italy".

Keto çmime i hapen rrugen per depertimin ne garat Internacionale ku ne vitin 2020 Melisa eshte fituese e çmimeve te ndryshme ne garat prestigjioze nderkombetare ,

Çmimi i dyte ne garen "International Music Competition Belgrade"
Çmimi i pare ne garen "Grand Prize Virtuoso " Bonn,Gjermani
Çmimi Special -Koncert ne "Beethoven House" 2021 Bonn,Gjermani
Çmimi i pare ne garen "International Music Competition Moscow " Rusi
Çmimet Speciale ne festiavalin "Clavis" Gjermani,Rusi ,
"Koncert dhe Masterclass ne Bavaria te Gjermanise" 2021 dhe
Ftese per pjesemarrje ne garen me 20 pianist internacional nga mosha 16-32 vjeç "Costa-Festa" Spanje.