Afati i provimeve - Qershor 2021

27 Maj 2021
SHARE

  • Njoftohen të gjithë studentët të nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 27.05.2021 deri më 07.06.2021 në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitjen të provimeve në afatin e Qershorit të vitit akademik 2020/21
  • Mbajtja e provimeve do të organizohet nga dt.10.06.2021

 

Prishtinë më:27.05.2021                                                                                                               Nga Dekanati