Profesoresha e Fakultetit të Arteve Sihana Badivuku ftohet të mbajë Masterkurse në Spanjë

27 Prill 2022
SHARE

Profesoresha e Fakultetit të Arteve Sihana Badivuku ftohet të mbajë Masterkurse në Konservatorin Superior Nacional të Muzikës dhe Baletit në Palma de Majorca, Spanjë