Ekspozita e studenteve 2022

09 Qershor 2022
SHARE

Me rastin e fundivitit akademik 2021-2022, në Fakultetin e Arteve i pranishëm ishte Rektori prof. dr. Naser Sahiti dhe Prorektorja prof. dr. Albulena Blakaj, me ç’rast ata vizituan klasat ku u ekspozuan veprat artistike, punimet dhe detyrat e studentëve të realizuara gjatë këtij viti akademik. Së bashku vlerësuam sukseseset e jashtëzakonshme të një pune të begatshme të studentëve dhe stafit gjatë këtij vitit akademik.

Ekspozita do të jetë e hapur deri ne fillim te vitit akademik. Me këtë rast komisioni përzgjodhi veprat më të mira të realizuara nga studentët e të cilat do të jenë të ekapozuara në ekspozitën e fundvitit “Profesor Muslim Mulliqi”

www.uni-pr.edu

arte.uni-pr.edu