Hapet SEMS për paraqitjen e provimeve për Afatin e Prillit

04 Prill 2023
SHARE

I – Njoftohen të gjithë studentët të nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 04.04.2023 deri më 15.04.2023 në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitjen të
provimeve në afatin e Prillit të vitit akademik 2022/23


II – Studentët kanë të drejtë ti paraqesin dy(2) provime


III – Mbajtja e provimeve do të organizohet më dt.28 dhe 29 Prill 2023