Njoftim - Paraqitja e provimeve afati i Janarit 2020/2021

08 Janar 2021
SHARE

 I – Njoftohen të gjithë studentët të nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 11.01.2021 deri më 22.01.2021 në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitjen të provimeve në afatin e Janar të vitit akademik 2020/21

II – Mbajtja e provimeve do të organizohet më dt.01.02.2021-15.02.2021

III – Studentët të cilët nuk i kanë kryer obligimet e pagesës së semestrit dimëror nuk kanë të drejtë të paraqesin provime apo të kryejnë shërbime për vitin akademik 2020/2021


Shkarko njoftimin