Orari i provimeve për afatin e Janarit 2020-2021

29 Janar 2021
SHARE

 Orari i provimeve në Bachelor dhe Master për afatin e Janarti për vitin akademik 2020/2021 në Fakultetin e Arteve

Dega e Arteve Figurative (Bachelor, Master)
Dega e Arteve Muzikore
Dega e Arteve Dramatike (Bachelor, Master)