Ekspozita “Rregullat e Reja” e prof. Zake Prelvukaj

01 Qershor 2021
SHARE

Galeria Nacionale më datën 18 Maj 2021 bëri hapjen e ekspozites “Rregullat e Reja” të prof. Zake Prelvukaj, në objektin Çifte hamam. Ekspozita e Zake Prelvukaj “Rregullat e reja” është një ekspozitë që i referohet kohës aktuale në të cilën jetojmë, botës së re në të cilën jemi zhytur, në mënyrë të pavetëdijshme, dhe për të cilën na pëlqen ose jo bëhemi ithtar.

Foto nga cermonia e hapjes së ekspozites: