Koncert - Klasa e kompozimit Prof. Drinor Zymberi

28 Qershor 2021
SHARE

Të martën 29.06.2021 në ora 16:00 në “Amfiteatri” Bibloteka Universitare mbahet  Koncert - Klasa e kompozimit Prof. Drinor Zymberi

Programi

"Variacione per piano" - Fjolla Gashi Melos Buza - piano

“Searching” solo flaut - Ersan Januzi Zanë Abazi - flautë

"Duo " për violinë dhe violonçello - Fjolla Gashi Pleurat Doli - violine Poema Dylhasi - violonçello

“3 për 3” për trio frymor - Ersan Januzi Koha l-Presto Koha ll-Adagio Hysnije Latifaj - flaut Lundrim Rexha - klarinet Zana Xhuli - fagot

''Kuartet harqesh'' - Leutrim Sahiti Koha l-Andante Eliona Raqi - viloine l Hana Hana - violine ll Alkesta Gllogjani - viole Aurora Kabashi - violonçello

''Kuartet'' për katër flauta - Leutrim Sahiti Eda Kantarxhiu - flauta l Yllka Simnica - flauta ll Hysnije Latifi - flauta lll Zanë Abazi - flauta lV

“AIM” për kuartet harqesh - Ersan Januzi Koha l-Allegro Koha ll-Adagio Koha lll-Allegro Leufat Buçuku - violine l Endrit Mala - violine ll Lirdina Kukaj - viole Fjolla Asllanaj - violonçello