Koncert Recital - Klasa e prof. Shkumbin Bajraktari

01 Korrik 2021
SHARE

Më datë 01.07.2021 në ora 19:00 te Pallati i Rinisë dhe Sportit - Atelijeja mbahet Koncerti Recital me klasë të prof. Shkumbin Bajraktari.

Përformim nga studentët

  • Në klarinetë: Lundrim Rexha
  • Në piano: Melos Buza
  • Të ftuar: Kuarteti i harqeve