Vizitë nga Prof.Sanja Drakulić - Akademia e Arteve dhe Kulturës, Osjek-Kroaci

15 Korrik 2021
SHARE

Departamentin e Muzikës sot e vizitoi pianistja, kompozitorja dhe profesoresha Sanja Drakulić nga Akademia e Arteve dhe Kulturës në Osjek, Kroaci.

Gjatë vizites u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit dhe shkëmbimit të përvojave në mes të dy fakulteteve.

Poashtu Prof. Sanja Drakulić i dhuroi biblotekës së Fakultetit CD dhe partitura të botuara nga Shoqata e Kompozitorëve Kroat.