Lajmerim

03 Tetor 2021
SHARE

Pas vendimit Universitetit të Prishtinës për shtyrje të procesit mësimor dhe mbarëvajtjes së provimeve, si dhe shpalles së konkursit për studime MA të gjithë studentëve të vitit të katërt të cilët dëshirojnë të regjistrohen në nivlen MA do tu mundësohet mbajtja e provimeve me datën 4 dhe 5 Tetor në oraret si vijon:

Estetikë Arti - Prof.Dr. Anton Berishaj - 04/10/2021 - Ora: 09:00
Modelim inxhinjerik - Prof.Dr. Arbnor Pajaziti - 04/10/2021 - Ora: 13:00
Pikturë monumentale - Ma. Fitim Aliu - 04/10/2021 - Ora: 13:00
Psikologji e Mediave - Prof.Asc.Dr. Kaltrina Kelmendi 04/10/2021 - Ora: 12:00
E drejta e Autorit - Prof.Dr. Haxhi Gashi - 04/10/2021 - Ora: 14:00
Menaxhim Arti - MA. Orhan Kerkezi- 04/10/2021 - Ora: 15:00
Teori e Artit Bashkëkohor / Fenomenologji e Artit Bashkëkohor - Prof. Dr. Zef Paci - 05/10/2021 - Ora 09:00
Etnografi - Prof. Ass. Dr. Zanita Halimi - 05/10/2021 - Ora 15:00