Rektori Sahiti dhe Dekani Haziri ua uron studentëve nisjen e vitit akademik 2021/22

15 Tetor 2021
SHARE

Në ditën informuese për studentët e vitit të parë të studimeve baçelor, patëm kënaqësinë që rektori i Universitetit “Hasan Prishtina” të Prishtinës, prof.dr. Naser Sahiti dhe dekani i Fakultetit të Arteve, prof.dr. Hazir Haziri t’ju urojnë mirëseardhje dhe suksese në studime studentëve të rinj.