Shqiponja e artistit prof Zeni Ballazhi do të shoqëroje "Javën e Flamurit".

25 Nëntor 2021
SHARE

Në kuadër të konkursit, për realizimin e “Logos” në kremtim të “Java e Flamurit” të shpallur nga Ministria e Kulturës së Republikës së Shqiperisë, për logon e aktiviteteve festive për 28-29 Nëntorin, mes dhjetëra propozimesh, u shpall fitues krijimi i Zeni Ballazhit ka bërë të ditur ministrja Elva Maargariti përmes një postimi në "Facebook" dhe Instagram". 

https://www.instagram.com/p/CWlJzL8tPKH/?utm_medium=copy_link

Shqiponja e artistit profesor asistent në Fakultetin e Arteve, Zeni Ballazhi do të shoqërojë evenimentet zyrtare të Institucioneve Qendrore Shtetërore, si pjesë identifikuese e festimeve në këtë kuadër. Logoja është simbolike përfaqësuese përgjatë kremtimit të “Javës së Flamurit” për vitin 2021.