Master klasë me pianistin e njohur Francois Dumont

19 Maj 2022
SHARE

Në Fakultetin e Arteve, Departamentin e Artit Muzikor, këto ditë janë duke u mbajtur masterklase të shumta në kuadër të realizimit të festivalit Chopin Piano Fest.

Duke falënderuar festivalin për bashkëpunimin dhe për mundësit e krijuara për studentët, ju informojmë se këtë radhë masterklasa u realizua me Pianistin e njohur Francois Dumont.