Koncerti i klasës së Flautit të Prof. Venera Kajtazi

03 Qershor 2022
SHARE

Në Fakultetin e Arteve Departamentin e Muzikës u mbajt koncerti i klasës së Flautit të Prof. Venera Kajtazi. Studentët pjesmarrës në koncert janë edhe  fitues të çmimeve të para dhe apsolute në gara të ndryshme ndërkombëtare.