Hapja e bienales ndërkombëtare “NOMADE"

10 Tetor 2023
SHARE

Galeria e Fakultetit të Arteve ka kënaqësinë të ju ftojë në hapjen e bienales ndërkombëtare “NOMADE” e cila do të hapet më 12 Tetor, e Enjëte, në ora 19:00.

Ekspozita është kuruar nga Victor Hugo Bravo, Fernando Hierro, Hernan Pacurico, me ç’rast do të prezantohen punët e 25 artistëve vendor dhe ndërkombëtarë të cilat ndërlidhen me konceptin kuratorial.

 

Ju mirëpresim!