Hapet konkursi plotësues për pranimin e studentëve në studimet master Hapet konkursi plotësues për pranimin e studentëve në studimet master

12 Tetor 2023
SHARE

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” shpall hapjen e konkursit plotësues për pranimin e studentëve në studimet postdiplomike-master, për vitin akademik 2023-24.

Aplikimi nis që sot dhe do të jetë i hapur deri më datë 18.10.2023, në orën 16:00.

Kushtet e përbashkëta të konkursit, mënyrën e përzgjedhjes, afatet dhe dokumentacionin e nevojshëm për aplikim mund t’i gjeni duke klikuar KËTU: