Njoftim

17 Maj 2022
SHARE

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë me rastin e hapjes së ekspozitës PA LIMIT me autorë: Adem Rusinovcin, Driton Selmanin, Ismet Jonuzin dhe Mehmet Behluli e cila do të mbahet në Galerinë e Fakultetit të Arteve, ceremonia do të mbahet ditën e martë, datë 17 maj 2022, ora 19:30.

Ekspozita do të qendrojë e hapur prej datave 17 maj deri më 01 korrik 2022.