Ligjeratë me producentin dhe skenaristin e njohur Webster Stone

09 Tetor 2022
SHARE

Fakulteti i Arteve ka kënaqësinë të mirëpresë producentin dhe skenaristin  e njohur amerikan Webster Stone! 

Studentët e Arteve Dramatike do te kenë rastin të ndjekin ligjeratën dhe të bashkëbisedojnë për funksionimin e kinematografisë ne Hollywood, sfidat dhe përparësitë e kineastëve.

Së bashku me producentin Webster Stone do të jetë edhe regjisori shqiptar Bujar Alimani të cilet së bashku do të ndajne përvojat e tyre para studentëve.

 

Takimi do të mbahet në Teatrin e studentëve me 10.10.2022 ora 14.00