Titulli i Projektit: Kthim / rETurN 12/12/2022 ora 18:00 Biblioteka Kombëtare e Kosovës

07 Dhjetor 2022
SHARE

Ideja dhe Projekti Majlinda Kelmendi

Me datë 12 /12/ 2022 - 17/12/ 2022.
ora 18:00 / Biblioteka Kombëtare e Kosovës

Titulli i Projektit: Kthim / rETurN

Kuratore: Majlinda Kelmendi
Artistet pjesmarres: Antika Veseli, Arbreshë Qerimi, Arjeta Bislimi, Azra Ibrahimi, Besarta Hoxha, Djellza Berisha, Djellza Hyseni, Doresa Zulfaj, Emine Dajaku, Erblina Mahaj, Erion Kllokoqi, Erleta Krasniqi, Era Goga, Fitim Haziri, Flamur Bilalli, Jon Rexhaj, Krenare Sylejmani, Leonita Muja, Reita Rrecaj, Rinor Dauti.

Projekti është mbështetur nga:
Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit, Komuna e Prishtinës Drejtoria për Kulturë