N J O F T I M

20 Prill 2023
SHARE

Në vazhdën e sukseseve të studentëve tanë, kemi kënaqësinë të ndajmë lajmin se studenti Jon Rrecaj, është ftuar nga festivali prestigjioz  në Gjermani -  ClariMondo në qytetin Staufen nga  27 – 30 Prill.  Joni do të ketë mundësinë të realizojë masterklasë me klarinetisten e njohur Sharon Kam si dhe do të performojë në njërin nga koncertet e realizuara gjate ketij masterklasi.

Aktualisht, Jon Rrecaj është student i vitit të parë, në Fakultetin e Arteve departamenti i artit muzikor, seksioni klarinetë në klasën e prof. asoc. Shkumbin Bajraktari.