Paraqitja e provimeve për afatin e Qershorit 2022/2023

31 Maj 2023
SHARE

I – Njoftohen të gjithë studentët të nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 31.05.2023 deri më 09.06.2023 në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitjen të provimeve në afatin e Qershorit të vitit akademik 2022/23

II – Mbajtja e provimeve do të organizohet nga dt.12.06.2023

 

 

Prishtinë më:31.05.2023                                                                                   

Nga Dekanati