• Mirësevini në Fakultetin e Arteve!

    Themeluar nga Kuvendi i Kosovës më 31 korrik 1973.
    Akademia e filloi punën më 25 dhjetor të vitit akademik 1973/74.

Universiteti veror

  • International Summer University

Aplikantët me Indeks

  • Kalimi i studentëve nga Index në ID Kartel

Orari i ligjeratave

  • Orari i ligjeratave për vitin akademik 2017/2018

Orari i provimeve

  • Orari i provimeve për afatin e Nëntorit

Formularet për Master

  • Formularet për paraqitje të temës Master

Raporti dhe Vendimi i angazhimit të stafit akademik 2017-18

Raporti i angazhimit të stafit akademik 2017-18 (kliko)
Vendimi i angazhimi...

Më shumë

Shtyrja e Ceremonisë së diplomimit për kohë të pacaktuar

Ju njoftojmë që për shkaqe teknike Ceremonia e Diplomimit, e paraparë të mbahet këtë të enjte, me datë 07 dhjetor 2017, do të shtyhet për një datë tjetër.


Për informa...

Më shumë

Njoftim për zgjatjen e afatit për regjistrimin e semestrit dimëror 2017/2018

Me kërkesë të një numri të konsideruart të Studentëve, ju njoftoj se afati për regjistrimin e semestrit dimëror për studentët e nivelit baçelor dhe master ( edhe ata të cilët janë pr...

Më shumë

Vendim për studentët të cilët nuk kan arritur të regjistrojn vitin vijues në munges të kredive të parapara sipas vendimit mbi kushtet e regjistrimit të vitit vijues

 Studentët të cilët nuk kanë arrit të regjistrojnë vitin vijues në mungesë të kredive të parapara sipas vendimit mbi kushtet e regjistrimit të vitit vijues me nr. prot. 3/144 dt. 10.10.2017 dh...

Më shumë

Njoftim - Ditë pushimi për 28 Nëntor

Njoftohen mësimdhënësit dhe studentët dhe administrata e Fakultetit të Arteve të Bukura të Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina" se për nder të festës së 28 Nëntorit do të ...

Më shumë