Paraqitja e provimeve për afatin e Prillit 2023/2024

12 Prill 2024
SHARE

I – Njoftohen të gjithë studentët të nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 12.04.2024 deri më 19.04.2024 në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitjen të provimeve në afatin e Prillit të vitit akademik 2023/24

II – Mbajtja e provimeve do të organizohet nga dt.27.04.2024

III - Studentet mund te paraqesin maksimum 2 (dy) provime

Orari i provimeve publikohet pasi të mbyllet afati për paraqitje.

 

Prishtinë më: 12.04.2024                                                                                   

Nga Dekanati