• Mirësevini në Fakultetin e Arteve!

    Themeluar nga Kuvendi i Kosovës më 31 korrik 1973.
    Akademia e filloi punën më 25 dhjetor të vitit akademik 1973/74.

Universiteti veror

  • International Summer University

Aplikantët me Indeks

  • Kalimi i studentëve nga Index në ID Kartel

Orari i ligjeratave

  • Orari i ligjeratave për vitin akademik 2018/2019

Orari i provimeve

  • Orari i provimeve për afatin e Shtatorit

Formularet për Master

  • Formularet për paraqitje të temës Master

Orari i provimeve për afatin e Shtatorit 2018-19

 Orari i provimeve në Bachelor dhe Master për afatin e Shtatorit në Fakultetin e Arteve

Më shumë

NJOFTIM PËR RIHAPJE TË SEMS-it Për regjistrimin e semestrave për vitin akademik 2018/19

 Njoftohen studentët e Universitetit të Prishtinës, të cilët për shkaqe të ndryshme nuk kanë arritur që t’i regjistrojnë semestrat e vitit akademik 2018/19 nga viti i dytë i studimeve e ...

Më shumë

Njoftim - Afati i Shtatorit 2018/2019

 Njoftohen Studentët (studimet themelore – bachelor dhe master) e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, se afati për paraqitjen e provimeve p...

Më shumë

Rezultatet perfundimtare për afatin e parë për konkursin Baçelor të vitit akademik 2019/20

 Rezultatet përfundimtare pas shqyrtimit të ankesave për afatin e parë për konkursin Baçelor të vitit akademik 2019/20 në Fakultetin e Arteve, mund ti gjeni në link...

Më shumë

Rezultatet preliminare për afatin e parë për konkursin Baçelor të vitit akademik 2019/20

Rezultatet për afatin e parë për konkursin Baçelor të vitit akademik 2019/20 në Fakultetin e Arteve, mund ti gjeni në linkun e më poshtme sipas Programeve të studimit
Më shumë