Ri-hapet afati i Qershorit për paraqitje të provimeve

08 Qershor 2021
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit Bachlor dhe Master të cilet për arsye të ndyshme nuk kanë paraqit provim, që ri-hapet afati për paraqitje të provimeve për afatin e Qershorit të vitit akademik 2020/2021, i cili do të jetë i hapur deri në ora 16:00 të datës 08.06.2021.