Njoftim për shytrjen e provimeve për afatin e Shtatorit

12 Shtator 2021
SHARE

Të  nderuar studentë dhe profesorë

Bazuar në Vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës Nr. 01/35 datë 12.09.2021, për masat e reja anti-Covid 19, ju informojmë se mbajtja e provimeve të afatit të Shtatorit shtyhet deri me datën 26.09.2021

Për detaje tjera ju informojmë me kohë.

Deri në vendimin e radhës, 
Ju urojmë shëndet e cdo të mirë!
Dekanati