Ftesë për Panairin e Rinisë 2023

11 Gusht 2023
SHARE

Ftesë për të rinjtë që të bëhen pjesë e Panairit të Rinisë dhe të prezantojnë punën e tyre artistike.

 

Ky panair mbahet në Prishtinë më datë 25 gusht nga ora 11:00 dhe ofron hapësirë për të rinjtë që të paraqesin veprimtarinë e tyre dhe të rrjetëzohen me institucionet publike, sektorin privat dhe organizatat.

 

Nëse jeni artistë, artizanë, ndërmarrës apo krijues të rinj (15 - 24 vjeç), inkurajoheni të aplikoni për të siguruar hapësirë.

 

Shembuj që mund të ekspozohen janë krijimtaritë në fushën e artit, artizanate të ndryshme, punëdore, gastronomi, teknologji informative, prodhimtari, si dhe fusha të tjera që reflektojnë punën dhe angazhimin tuaj.

Plotësoni formularin e aplikimit deri më 13 gusht: https://forms.gle/fmBV7PTicNv1efiYA

 

Kjo ngjarje organizohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe mbështetet nga UNICEF në Kosovë.