Afati i provimeve - Janar 2022

19 Janar 2022
SHARE

  1. Njoftohen të gjithë studentët të nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 19.01.2022 deri më 01.02.2022 në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitjen të provimeve në afatin e Janar të vitit akademik 2021/22
  2. Mbajtja e provimeve do të organizohet nga dt.02.02.2022 - 15.02.2022
  3. Studentët të cilët nuk i kanë kryer obligimet e pagesës së semestrit dimëror nuk kanë të drejtë të paraqesin provime apo të kryejnë shërbime për vitin akademik 2021/2022

 

Prishtinë më: 19.01.2022

Nga Dekanati