Njoftim për afatin e Shtatorit 2021/2022

25 Gusht 2022
SHARE

I – Njoftohen të gjithë studentët të nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 25.08.2022 deri më 04.09.2022 në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitjen të provimeve në afatin e Shtatorit të vitit akademik 2021/22

II – Mbajtja e provimeve do të organizohet nga dt.05.09.2022