Akademia përkujtimore për Seniha Spahiu

05 Tetor 2022
SHARE

Fakulteti i Arteve - Universiteti i Prishtinës

Organizojnë

 

Akademinë përkujtimore në nderim të jetës dhe veprës së Profesoreshës së nderuar Seniha Spahiu

 

E enjte 06.10.2022   11.00h

Salla e Amfiteatrit të Bibliotekës Universitare (Instituti i Historisë)